AJANKOHTAISTA

Tilaa uutiskirjeemme:

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta.

dekkaripäivät_22.jpg

Olemme mukana Kouvolan Dekkaripäivillä 11.6. Katso lisätietoja Tästä linkistä.

Taiteella tukea Ukrainaan -kirja on saapunut painosta!

Reuna-kustantamossa ennätysnopeasti, talkoilla ja yhteistyöllä toteutetun Taiteella tukea Ukrainaan -kirjan kaikki kirjoittajat ja kansisuunnittelija lahjoittavat työpanoksensa, ja kirjan tuotot ohjataan Pelastakaa Lapset ry:n kautta Ukrainaan.

Reunan kirjakaruselli pyörähtää Helsingissä 19.4. klo 17.30 alkaen!

Reunan kevään uutuuskirjat esittelyssä!

Kirjakarusellissa pyörähtää uusi kirja aina 10 minuutin välein, hengähdystauoilla kuullaan musiikkia ja keskustellaan kirjailijoiden kanssa.

Esiintymässä ovat laulavat kirjailijat Ari-Matti Hedman ja Johanna Hasu. Kirjailija Kari Häkkinen laulaa ja laulattaa. Yleisö on myös tervetullut tuomaan oman taiteellisen panoksensa tilaisuuteen. Säestys järjestyy tarvittaessa!

Kustantamo tarjoaa juhlajuomaa ja pientä purtavaa. Baari on avoinna omaan piikkiin.

Vapaa pääsy - tervetuloa!

Tarjoilun suunnittelua varten ilmoita tulostasi 12.4. mennessä: info@reunakirja.fi.

Taiteella tukea Ukrainaan!

Reunan kirjalahjoituskampanja huipentuu tapahtumapäivään ja jameihin Ukrainan lasten auttamiseksi la 2.4. klo 14-18 Kulttuuritalo Wanhalla Rautakaupalla Myllykoskella!
Päivän tuotto lahjoitetaan Ukrainaan Pelastakaa lapset -järjestön kautta.

Yli seitsemänkymmentä Reunan kirjailijaa lahjoittaa päivän aikana myytyjen kirjojensa tuoton keräykseen. Kuvataiteilijat lahjoittivat tauluja huutokaupattavaksi ja vapaaehtoiset leipovat pullaa myyntiin.

Reunalaiseen tapaan musiikilla on tapahtumassa suuri rooli: muusikko ja laulaja Tarja Merivirta emännöi leppoisia Ukraina-jameja.

Perille löydät tällä osoitteella: Myllykoskentie 17, 46800 Myllykoski

Liput 10€ sis. ohjelman, yhden ilmaisen kirjan lahjoituskokoelmasta, yhden arpalipun ja kahvit puoleen hintaan. Arpoja saa ostaa lisää 2€/kpl. Alkoholijuomat 5€
Maksuvälineinä pankkikortti, käteinen ja kulttuuriseteli.

Taide auttaa - taiteella voi auttaa. Lämpimästi tervetuloa!

Reuna_Bulletin_Kirjasyksy_2022_etukansi_lo-res.jpg

Uusi Bulletin on ilmestynyt

ROIHU_kansi_esitteeseen.jpg

Johanna Hasun Roihu on Tiiliskivi-finalisti!

Tiiliskivi on Tampereen yliopiston kirjallisuudenopiskelijoiden ainejärjestö Teema ry:n vuosittain jakama kirjallisuuspalkinto, jonka ideana on nostaa esiin laadukkaita kotimaisia kaunokirjallisia teoksia, jotka eivät ole saaneet ansaitsemaansa huomiota mediassa.

Linkki finalistien esittelyyn

Reunan kirjailijat palkittiin

Keskilaakso-lehti palkitsi Reunan kirjailijat. Vuoden 2021 kulttuuriteko-palkinnon saavat kirjailijat, jotka jatkavat Tarja Tornaeuksen elämäntyötä perustamalla Reuna Publishing House Oy:n.

Vuoden kulttuuriteko palkinto 2021.jpg