top of page
Saunamuistoja-kirjoituskilpailu

 

Tykkimäen Sauna, Radio Kaakko ja Reuna Publishing House Oy järjestävät yhdessä kirjoituskilpailun, jonka aiheena on Sauna. Kilpailuaika on 1.12.2022 - 31.3.2023.

Kilpailuun osallistutaan suomenkielisellä kaunokirjallisella tekstillä, jonka aiheena on sauna ja siihen liittyvät muistot. Kilpailun tyylilaji on proosa, runoja emme valitettavasti ota vastaan.
Kukin kirjoittaja voi osallistua kilpailuun yhdellä tekstillä, jonka tulee olla aiemmin julkaisematon. Tekstin enimmäispituus on 10 000 merkkiä ja tekstillä täytyy olla nimi. Tekstit lähetetään ensisijaisesti sähköisesti osoitteeseen kilpailu@reunalla.fi.

Lisätietoja ja ohjeita tästä linkistä

 

Tivoli-kirjoituskilpailun kilpailuaika on päättynyt!

Määräaikaan mennessä saimme 190 kilpailutekstiä. Raati vetäytyy nyt tekemään päätöksiä. Voittaja julkistetaan kesän 2023 Kymi Libri -kirjamessuilla.

 

Tivoli-kirjoituskilpailu

Värivaloja, hattaran imelänmakeaa tuoksua, huvilaitteen tarjoama kouraisu vatsanpohjassa… Mitä tivolin fantasiamaailma virittää sinussa? Koetko nostalgisen paluun lapsuuteen? Vapauttaako se mielikuvituksesi valloilleen kirjoittamaan tivoliin sijoittuvan rikostarinan, kertomuksen tivolia pyörittävien ihmisten elämästä vaiko oman tivolimuistelon?

Osallistu Tivoli-kirjoituskilpailuun! Kilpailuaika on 1.3.-30.9.2022. Osallistumisohjeet löydät tästä linkistä .

Fair Rides
bottom of page